FELEJTHETETLEN HANGULAT A NAGY NAPON?

A Retro Sensation esküvői csomagjaival biztosan nem lősz mellé! A násznép imádni fogja!

Lebilincselő látványvilág, több mint 36.000 db-os zenei repertoár. Így biztosan mindenkinek kedvére való lesz a hangulat! Ne érd be kevesebbel! Ez a Te nagy napod, legyen igazán emlékezetes!

Retro Sensation

Miért ezt válasszam?

  • check iconMert mindenki imádni fogja
  • check iconMert garantált a jó hangulat
  • check iconMert az est látványos színfoltja lesz
  • check iconMert egy emlékezetes bulira vágysz

Készen álltok az élményesküvőre?

Akkor foglalj most, mert szabad időpontjaink vészesen gyorsan fogynak!
Csak töltsd ki az alábbi mezőket:

Ne késlekedj! Küldd el most opciós foglalásod!

A gomb megnyomása nem minősül megrendelésnek, így semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak az esküvőd időpontjára küldhetsz így egy opciós foglalást.

Közepes és nagy csomagunkhoz a FUNNY WEDDING MIX-et most ajándékba adjuk!


Újszerű és egyedi élményt biztosítunk!

ELBŰVÖLŐ LÁTVÁNY, SZÉLES REPERTOÁR

Csomagjaink mindegyike tartalmazza az esküvői zeneszolgáltatást, 36.000+ zenei repertoárral, így garantáltan mindenki igénye kielégítésre kerülhet. De a zene mellett nagy hangsúlyt kap a látvány is! Csomagjaink különböző látványelemeket tartalmaznak (pl. háttérfestő ledes reflektorok, tűz effekt, nagyméretű led tv-k), hogy ne csak jó hangulatú, de látványos is legyen az esküvői buli!

content-image

MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

A hangulatról Kelet-Magyarország első számú teltházas szórakozóhelyének (Hotel Barbizon) vezető rezidense, Szepesi Dezső alias Dj. Dezi gondoskodik, aki már lassan 10 éve az általa képviselt partykon teltházas estéken szórakoztatja a közönséget audio és video anyagaival, a múlt és jelen legnagyobb slágereivel! Neve és munkássága garancia a jó hangulatra!
A használt technika folyamatosan karbantartott, az elérhető legjobb minőségű professzionális berendezésekből áll, így semmi sem állhat a felhőtlen szórakozás útjába és nincsenek kellemetlen meglepetések sem!

content-image

VIDEO DISCO

A VIDEO DISCO eredeti videoklipek vetítése valós időben 3 db nagyméretű Full HD televízión, professzionális Pioneer videovezérlő rendszer segítségével, ezzel egyedivé varázsolva az esküvői bulit! Több, mint 2000 darabos videó repertoárunkban megtalálhatóak a legismertebb RETRO, MULATÓS és NAPJAINK legjobb klipjei is! A zenei stílusokat természetesen igény szerint alakítjuk, kéréseteknek megfelelően!

content-image

Ajándék funny wedding mix

Ha a "Házibuli" vagy "Big Party" csomagunkat választjátok, akkor most a max. 4 perc hosszúságú funny wedding mixeteket ajándékba elkészítjük Nektek!
De mi az a funny wedding mix?
Az általatok előadott vicces nyitótánc zenei aláfestése. Mint ez itt.

content-image

NAGY DURRANÁS KIS HELYEN IS

Ha nem egy arénában lesz az esküvőtök, az sem gond! A Retro Sensation látványos showja amennyire monumentális is tud lenni, úgy kis helyekre is telepíthető, maximális látványt nyújtva! A kreatív elrendezésnek és a helyszín adottságainak legjobb kihasználása mellett ugyanúgy az est fénypontja lesz, a násznép legnagyobb örömére!

content-image

Exkluzív helyszínekre is tökéletes

Exkluzív esküvőt terveztek? Ebben az esetben nem is kérdés, hogy a Retro Sensation az, amire szükségetek van! Hogy miért?
A legmodernebb ledes fénytechnikákkal, egyedülálló varázslatos ledfüggönnyel, pazar fénydekorációval tesszük még káprázatosabbá a helyszínt, szó szerint emelve esküvőtök fényét.
A remek hangulat és a féktelen szórakozás pedig a hab a tortán!

content-image

Esküvői csomagjaink


A felsorolt csomagok egyéni igény szerint módosíthatóak, ehhez kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot:
dezi@retrosensation.hu vagy +36-70/592-3355

A zeneszolgáltatás nem tartalmazza a ceremóniamester/vőfély szerepkörét, de az általunk felkínált interaktív programokat a Video Disco esetében igen. Rendezvényünk 100%-ban jogtisztán, legálisan működik! MAHASZ (éves audio jogdíj) és PHONOJUS (video disco jogdíj) engedélyekkel rendelkezünk, illetve számlaképes vállalkozás vagyunk.

"Olyan zenét szerettünk volna az esküvőnkre, ami az egész násznépnek a kedvére lesz. A Retro Sensation csapatától ezt maximálisan megkaptuk, a látványtól pedig mindenki álla leesett! Köszönjük szépen!"

Tamás és Éva - Nyíregyháza, 2016

Tamás és Éva

Miben vagyunk mi egyediek?


Videós partnerünk:

Esküvői és rendezvény
videó készítés.

Utánozhatatlan hangulat, teljes körű megoldás, örök élmény!

Ez kell nekünk!
product-image

Köszönjük megtisztelő bizalmatokat!

Rövid időn belül felvesszük veletek a kapcsolatot és egyeztetünk minden részletet.

Addig is lájkolj minket a facebookon, hogy ne maradj le semmiről!

Irány a Retro Sensation facebook oldal